Сърце недопито

Дива съм... и недопита.
Тръпчив пелин в твоето ложе.
Напила съм те със стихове.
Залиташ, скъпи, от невъзможности...

Дива съм... и дъждовна.
Река, отпуснала се в морето.
Не всички реки в него се вливат.
Потъваш, скъпи, водовъртежна съм...

Дива съм...  и  непокорна.
Бродяга съм в твоите сънища.
Ръцете ти виждам как протягаш.
Празни са, скъпи, сиротници...

Дива съм... и съм много твоя.
Ключе към себе си съм ти оставила.
В златен кафез съм те заключила.
Намери го, скъпи. Отключи ме...


Рецензии