Найцiннiший дарунок

У весняній порі розквітаю,
І нема у коханні межі.
Про оте лише  серденько знає,
Запалило  вогонь у душі.

Від любові спочинку не знає,
В почуттях молодої весни.
Впродовж року, кохана - кохаю,
Не впускаю у душу  зими.

Та лиш тільки весна розквітає,
Березнева пора настає.
Щиро з  святом жіночим вітаю!..
Тобі  серце дарую живе!   


Рецензии