Самолiквiдацiя

Великий був эксперимент!
Чи вiн удався, чи не вдався?
Там плакав хтось, а хтось смiявся,
все зруйнували майже вщент.

Лише тонесенька струна
бринить – i чути, i не чути...
Нам тii  роки не забути,
а справа все-таки сумна.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.