Щось дивовижно нiжне написати...

Щось дивовижно ніжне написати
Про день весняний хочеться мені,
Щоб назавжди тебе причарувати,
Щоб ти згорів у зорянім  вогні.

Щоб запалало серце, ніби сонце,
Вщент розтопило кригу на річках,
Щоб і в твоє засмучене віконце
Зміг зазирнути щастя синій птах.

Щоб у калюжах  ти побачив небо,
Щоб ти мене згадав і знов покликав,
Щоб зрозумів: весна! кохати треба!..
Пишу про білий сніг... Твоя навіки.


Рецензии
Очень лирично!

Вадим Константинов 2   19.02.2018 15:16     Заявить о нарушении
Спасибо, Вадим!

Валентина Яроцкая   19.02.2018 17:53   Заявить о нарушении
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.