Натхненн в рш Укра ни

Натхненні вірші України
Несуть в собі і жарт і сум,
І cлавлять щебет соловьїний
І написи священних дум.
Звеличені народні твори,
Непізнані, як дивні гори,
В них історична наша суть
І славен день коли ввійдуть
В серця людей, величча їхня суть.


Рецензии