Безглузд1сть

У кожного мрія своя
Хтось хоче бути космонавтом
Прибиральником офіцером
Президентом валютною повією
Але в мене мрія інакша
Я хочу бути євреєм
Читати вечорами талмуд
Ходити в кльовій чорній шляпі
Не працювати не підкурювати
Не вмикати світло
Не натискати кнопку в ліфті
І не повертатись спиною до стіни плачу
В суботу
Себто сьомий день неділі
Хочу відпустити собі пейси
І потрапити в книгу рекордів гінеса
За найдовші
А потім все одно померти


Рецензии
очень импонирует твое творчество
чувствуется именно "твой стержень"
так держать!

Ира Шморгун   24.07.2009 11:15     Заявить о нарушении