Лисички

З лісу бабуся принесла лисички
Рижі, гарненькі такі, невеличкі,
Тільки вони не пухнасті й нема
В жодної з них абсолютно хвоста.
Не треба їм їсти та пити давати,
А треба їх смажити і смакувати.
Бо це не звірята - лисички, ні, ні –
Гриби це їстівні і дуже смачні.


Рецензии