Кролик

Я кроликом звуся, у клітці живу.
Їм моркву, капусту, зелену траву.
Шерсть маю пухнасту, сіреньку, м'яку –
Узимку не мерзну у цім кожушку.

Хоч хвостик мій куций та вуха зате
Ось довгі які, ними чую усе.
Я лапки передні малесенькі маю,
А задні великі – великі. Я швидко стрибаю.


Рецензии
Гарнюній кролик!!!
Дуже мені сподобався!

Яна-Мария Кушнерова   10.03.2009 18:09     Заявить о нарушении