Дружба

Сергій червоніючи Тані зізнався:
"Пробач, що учора до тебе чіплявся:
У ліжечку спати тобі заважав,
В твоєму альбомі каляки писав,
На ляльку в колясці пісочку насипав
 Й за те, що постійно за кіски я смикав.

Я просто з тобою дружити бажаю
Й на себе увагу звернуть намагаюсь".
І хлопчик з кишені своєї дістав
Велику цукерку й Тетянці віддав.
Тетянка всміхнулась: «Тобі пробачаю.
Ми друзі з тобою тепер. Обіцяю,
Що завтра бабусю свою попрошу
Заплести косичок аж шість, не одну.

Їх смикай тоді, якщо хочеш так дуже
Та тільки не сильно, домовились, друже»
07.05.04 р.


Рецензии