Важка наука

Катеринку мама навчала,
-Це ліва рука, а це - права.
Неслухняні обидві руки
Переплутались й знов навпаки
Катя лівою праву назвала.
Ну, а потім зітхнула й сказала:
-Співчуваю я, мамо, жукам -
Шестилапим усім малюкам .
Роздивляючись руки свої -
В них аж шість їх, а в мене лиш дві.
Мабуть важко їм запам'ятать:
Лівих три в них, чи може аж п'ять.


Рецензии