Скибочка хл1ба

Бабуся хліба скибочку ,
Держала у руці.
Котилася сльоза пекуча.
По зморщеній щоці.
Як би ж ту хліба скибочку.
У голодні роки,
То не померли б діточки.
І не жила б старенька,
Тепер на самоті.


Рецензии