Не залишай себе одну

Ти...
&&&
Не залишай себе одну,
Не віддавайся самоті.
Близькі думки тобі не ті,
Що скаже тиша у кімнаті...

Яка наповнена тобою,
Огорнена сама собою...
&&&
І ти...
Не залишай її собі,
Не віддавайся самоті.
&&&
Коли ущухне довгий дощ,
Виходь! Наповни вітром груди.
Тобі підкаже осінь чудна,
Яка є радість у житті.
&&&
І так...
Буде побачити цікаво,
Що Сонце відпускає Хмари.
Його візьми собі тоді.
Не віддавайся темноті.
&&&
Як...
Стане в світі тісно, й  ждати,
Єдиноо того,
Кого не стало у кімнаті...
Не стало тебе і його...
&&&
Поглянь на зорі, що на небі
Він дивиться звідтіль на тебе.
Залиш тоді його собі.
Не віддавайся самоті.
2004.10.16.


Рецензии