Сьогодн я збиралася в дорогу

Сьогодні я збиралася в дорогу.
Лишила зграйку згадок по собі.
Шукала в серці десь пересторогу:
Тямущі, ніжні – всі тепер в трубі.

Нещирі, биті – всі тепер в походах,
Кохані, перші, моляться юрмі.
Лиш я сама блукаю по городах,
Або ж гнию у внутрішній тюрмі.

І так вже їсть мене моя сторога –
Стрічай скоріш, бо страх мене згребе.
До тебе я збиралася в дорогу.
Хіба би в ній знайти іще себе...


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.