Ответ Стингу Я украiнець у Москвi

Стихи оригинальной песни Стинга Englishman In New York
http://www.elektrolurch.com/lyrics/titel/959.html
Музыка на слуху ;-).

Украинская "и" читается как русская "ы",
укр "і" как рус "и"
укр "е" как рус "э"
укр "є" как рус "е"
укр "ї" как рус "йи"



Водку я не пью - горілка є,
Піво пивом кличу я...
Чуєш говір мій коли кажу тобі,
Я українець у Москві.

Ось іду собі Арбатом я -
Вуса, чуб на голові...
Так пройдуся аж до самого Кремля
Я ж українець у Москві

Уо-о, тут я зайвий, маємо те що маємо,
Я українець у Москві.
Уо-о, тут чужий я, маємо те що маємо,
Я ж українець у Москві.

Хай помітний у натовпі,
Ніби я людина дня...
Хай за спиной посміхається народ,
Я залишуся вірним собі.

Уо-о, тут я зайвий, маємо те що маємо,
Я українець у Москві,
Уо-о, тут чужий я, маємо те що маємо,
Я ж українець у Москві.

А це ж інша країна, ніж рідна Україна,
Не дай Бог залишитись самому...
Щирість та турбота давно вийшли із моди
Чому так сталось? Пояснинь, чому?

Хіба ж то гроші роблять із звірів людей?
Вважаю я, що навпаки...
Тому і сам навчаю я своїх дітей,
Пам'ятайте честь і славу козаків!

Хай помітний я усім у натовпі
Ніби я людина дня...
Хай за спиной посміхається народ,
Я залишуся вірним собі.

Уо-о, тут я зайвий, маємо те що маємо,
Я українець у Москві
Уо-о, тут чужий я, маємо те що маємо,
Я ж українець у Москві


Рецензии