новая волна... метро

The underground has lodged in your soul.
And as if knock-is silent dies away it.
Flying shout identifying object.
Nobody is right - and even bulbs light.
Runs - the microheart attack runs on rails -
Nobody is right, also as rights.


В твоей душе поселилось метро.
И будто стук-тихо гаснет оно.
Летящий крик опознающий объект.
Никто не прав - и даже лампочки свет.
Бежит- бежит по рельсам микроинфаркт -
Никто не прав, также как прав.


Рецензии