Я п двладна мр

Гірка несправедливість попелом насипана,
Бушують емоції в моїй голові.
За що мені така доля випала,
Вважають, що сталося все по моїй вині.
Розгніваний творець краще ніж нічого,
Все строгим здається
Насправді він прийшов на допомогу,
Гіркими сльозами змиється.
Він величний, змилоститься
І все зло, гріхи – проститься.
Зійшовши на землю у вигляді дощу,
Пройдеться по землі у своєму земляному плащу.
Змиється кров, розтануть гріхи,
Прийде час для радості, щастя, втіхи.
Я підвладна мрії, вона мене охопила,
Взявши з собою на своїх крилах,
Полечу на край світу,
Кров забурлить в моїх жилах


                Р.S.Немного стихов на родном языке)


Рецензии