Пасинки Украины

Бандера Україну гриз,
Багато заподіяв лиха,
Тепер лежить той хитрий лис,
На цвинтарі, під камнем тихо.

Петлюри дуже схожа доля,
кляли його, і не любили,
і за кордоном із пістоля,
цього запроданця убили.

Ні, не твої вони сини,
Моя квітуча Україна,
То діти пекла і війни,
Від них лиш попіл, та руїна.


Рецензии