I need the answer!

*******************************
I want to tell about life
I want to open you my secret
It makes me feel so bright inside,
Sometimes i even feel like victim.

What's going on into my life?
who deserves to be with me?
This question always follows me
But still I have no answer...

When man tells me about love
What should i do? What's the reaction?
To check him? or just spell "me too..."
The sweetest feelings like infection...

I want just happiness in life!
I need a partner for my soul,
And in the morning open eyes
And start my day with a new goal :)
*********************************
25.02.2009


Рецензии
Если никому не верить, что ждёт впереди? Есть замечательная фраза: "Never let the fear of striking out keep you from playing the game. ". Так не отказывайтесь от игры, и продолжайте писать такие же прекрасные стихи=)

Зенин Дмитрий Сергеевич   10.07.2009 05:57     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.