В хвилини безсилля

Бувають хвилини безсилля
І  розпачу, і самоти,
Коли у години дозвілля
Сама залишаєшся ти.

Так тяжко тобі зрозуміти,
Що є таки сенс у житті.
Зів”яли даровані квіти,
В минулому клятви пусті.

Тоді опускаються руки
І сльози на віях дрижать.
І серце, що рветься від муки,
Не може вже більше мовчать.

Ти навіть ридати безсила,
Благаєш у Бога кінця.
Тобі, мов обрубані крила,
Оділи із тернів вінця.

І серце, обпечене болем,
Душа, вщент розбита,мов скло,
З грудей прагнуть вийти на волю...
І щоб забуття вже прийшло.

Та марно їм цього чекати-
ПопЕреду ціле життя...
Не смійте себе катувати!
Повірте в своє майбуття!
.............................................

У цьому жорстокому світі
Потрібно любити життя!
Страждати, боротись, радіти...
НЕ ПРАГНІТЬ  ПІТИ В НЕБУТТЯ!!!


Рецензии