дихання матер1ального

Залежність -
То міф,
Коли віриш в існування дерев.
Ваш сервіз бажає залишатись живим
Ще принаймні добу.
Без згубного впливу прогресу.
Наінтелектуалізовані енергією загального мозку
Речі
Вбачають сенс у пірнаннях без крайнощів.
Тому іноді здається,
Що ви живете у дихаючий кімнаті.
Людина -
Пульс ще ненароджених,
Спраглих до хижості
Будівель і палаців.


Рецензии
Знакомая ситуация:)
=================
рад, что публикуешь!
мне нравится!!!

Константин Куликовъ   27.02.2009 20:59     Заявить о нарушении