На Пасхальни свята...

На пасхальні свята
Я гуляв у свата
пісні ми співали
Чарки наливали...

Як пішов від свата
Був нетрезвий дуже
Не знайшов де хата
Перспав в калюжі

Я хозяін справний
У сараі свині
в огороді дині
Баклажани сині

Я хохол веселий
І журби не знаю
Кобзаря читаю
Сльози витираю

Раптом хто побачить
Хай його спитае
Нащо він небого
Так людей лякае?


Рецензии