Timpul dus de cinturi vesnici...

Timpul dus de cinturi vesnici
Asteptam linga izvoare
Cugetind in asteptare
Nimerind...ah!Cine stie
Unde ma arunca viata
Lacrimi se ivesc pe fata.

     ******

Время ветром унесется
Ждать-не ждать,оно покажет
Размышляя не накажет
Растворяясь...растворяешь
Как теперь все обернется?
Где нашел - там потеряешь.


Рецензии