Рiдна мова

О, скільки в світі різних слів?
                Мов
Мов зірочок  у синім небі.
У них немає берегів,
Вони, мій друже, всі для тебе..               

Звучить вкраїнський передзвін,
Всіх в рідну мову щиро манить...
Чому ж не в моді нині він?
Що, молоко прісне у мами?!..

... Яка б не наступала зміна,
Завжди одна для всіх  природа.
І  рідна мова й Україна -
Як дві сестри у спільнім роді.


Рецензии