Весняна хатиночка

Припікає сонечко,
крізь прзре скло.               
Промінець, мов голочка,
доторкнувсь теплом.

Аж до дна віконечка,
де гвіздок зігнувсь.
Там жучечок-сонечко,
 в час отой проснувсь.

Пробудилась мушечка,
разом вже гудуть,
Плазують по віконечку,
 вихід не знайдуть.

Відчиню кватирочку,
вилітайте в світ.
У свою хатиночку,
 у весняний цвіт!


Рецензии