Вкра ни я громадянин

І в ясний день, в негожу днину,
Летять, стомившись журавлі –
Шукати теплої землі,
Гніздо полишивши родинне.

Летять вони за море синє...
...Та я – не птах Землі, я – син!
Одна у мене Батьківщина,
Вкраїни я громадянин!


Рецензии