Весна й любов

Прийшла весна в мою кімнату,
Горить  примула на столі.
І не від чаю стало жарко,
І не від сонця у вікні.

Вогонь душі, мов іскра з крииці,
Родився  з  сонячних осонь.
Весна й любов, то дві сестриці,
І цвіт їх перший брат-вогонь.


Рецензии