Красные Бригады

Правду в серці маємо
Наш голос звучить гучно,
гранати далеко кидаємо
і стріляемо влучно.

Чуєте сурми грають
Нас у бій кличуть,
Дівчата в поход проводжають
і перемоги бажають

Вітер віє в обличчя
На зустріч летять кулі.
21 сторіччя
Буяє на земній кулі

Тримаемо міцно прапор
Сталін наш кормчій,
нас не зломило гестапо
Ми зломимо кого схочєм.

Шануймо "Капітал" Маркса-
щоб не було в нас не евро, не бакса!

Читаємо Енгельса книги -
щоб скинути з рук верігі!

Вчимо МАО цітати-
щоб на всі питання, швидко відповідати!


Рецензии
Що це було, Олеже?

Воин Светлый   19.01.2012 17:11     Заявить о нарушении
Да так, вчився рифмувати по українськи.
Проба пера.

Олег Горбунов Ру   01.02.2016 23:16   Заявить о нарушении