Майбутня вчителька

Я дівчатко не маленьке,
Не бажаю вже ляльок.
Помічниця своїй неньці,
Хоч ще жоджу в дитсадок.

Двір вартує пес мій Бобик,
Для розваги  чорний Бім.
Сама справу справно роблю,
Справедливость – урок їм..

Кісточок даю  із мяса,
Справеливо розділю.
Не обом, а хто старався,
Хто лінився – не даю.

От цього і Брат навчився,
Задарма уже не плаче.
Хочш їсти? – потрудися,
Лінувався -  смокчи "лапу"!


Рецензии