Обманувся

Дві квіточки тремтіли,
Мов крапельки води.
Одна з них полетіла,
Сестричка ще сидить.

Петрусь зірвав сирітку,
До матінки біжить: -
Дивись на оцю квітку,
Бо ж й ця ще полетить!...

Не плач, моя дитино,
Від матінки почув: -
Ця квітка конюшина,
А то метелик був.


Рецензии