Чарiвна робота

Чарівна  робота
           онучці  Тоні  Ставичній

Погляд ніжить любе фото...
Ангелки снують в свічах.
Дивно зроблена робота -
В серці образнім - дівча...

Ніби писаночка, миле,
Розум світиться з очей,
А на торті свіч - чотири,
Святкували доньчин день!

Він  в батьків, бабусь,  дідуся,
Викликав щасливий час.
Бо дитятко їх послушне,
Гріє серце кожний раз!..

Лиш подивляться на фото,
А робота!.. - чарівна!
Чи там ангели літають?..
А чи їх, отам, дитя!..

... фото справжнє диво робить,
Мить чудова в нім живе.
Справу добру  вмить  відтворить,
Час   дитинства береже.

                2008 р.


Рецензии