Стрибунчик

Я влітку грався з коником в саду,
Чекав на мене з ранку у траві.
Тепер його шукаю - не знайду,
Бо вже давно замовкли  солов'ї...

... Стрибунчику!.. - стрибунчик!.. - відгукнись!
Заграй на своїй скрипочці для нас,
На золото осіннє подивись
І я на тебе гляну, ще хоч раз!

Та де він, де?.. - не чує коник мій...
Крилатинький, благаю, відгукнись!..
Невже ти заховався в сон-траві
І спатимеш уже аж до весни!..

... Почудилось, стрибунчик відгукнувсь: -
До вас з весною разом повернусь!..


Рецензии