Коханiй

За вікном небесні хмари,
Дню без світла не прожить.
Хоч там сонце заховалось,
Змогла настрій звеселить…

… як воно, про мене дбає
І  натхнення в душу ллє.
Ти в житті моїм кохана,
Ніби  сонечко живе.


Рецензии