Божа заповiдь

Немов широкі двері,
Відкрив Бог долі світ.
В предивній і химрний.
Дитя землі повів.

Показував дерева,
Комах й тварин усіх: -
- дивись, он то – метелик,
А то!.. – собачка сів…

… а то? – спитала Ната
І в небо показала.
А то небесна хата,
Господь там проживає!

Про кожну долю знає,
Дав їжі і води.
Тебе оберігає,
І ти світ не зганьби!


Рецензии