Чарiвник

 Іней трави приморозив …
Срібний,срібний мов пушок.
Дивний   вісник  днів зимових,
Де водичка – там  льодок.

Зайчик сонячний іскриться,
Слід лишають ковзани.
Марно матінка свариться,
Уже час настав  для них. 

Вітер сумніви розвіє,
Не злякає й малюка.
Личка діток  червоніють
Й тане лід у їх руках.


Рецензии