Школа

Життєвих шкіл багато,
Та перша – лиш одна.
В словах сто літ крилатих
І мудра й молода.

Її не забувають,
Дорослі і малі.
І в космосі згадають,
У морі й на землі.

Віллється в вереск дзвінко,
У вересні  сама.
Шляхи до неї різні,
Та суть у всіх одна!

Підхопить кожну долю,
Веде з десяток  літ!
Стежиночкою - в школу,
Шляхом широким в світ...


Рецензии