Подарунок

Він  не  падає,  кружляє,
Ніби пташечка літає.
Вслід  за ним біжу, біжу,
Та  його не здожену…

В мить повз мене пролетів,
Повернув й на руку сів.
Голочки на нім  із сосен,
В подрунок  привіз  осінь!

Всюди, всюди він  літає,
Всім про неї сповіщає.
Дмухнув вітер й диво сталось,
Зник листок – вона зосталась!


Рецензии