Рiдна мова

Із рідного слова батька й матусі,
Полинула мова, котрої я вчуся.
В садочку і в школі, в житті, в інституті,
Навчаюся  мови, з своїх конституцій.
Витончу з віку мову чудову.
Співатиму дітям пісень колискових.


Рецензии