Помiчниця

Ніби бджілка, праворненька,
Не люблю ліниться.
Просинаюся раненько
Й мамі  помічниця.

Пожену гусей на луки,
Погодую кицю.
І з відерцем вслід матусі,
Ходжу  по водицю.

З меншим  братиком жартую,
З Бобиком пограюсь.
Двір і дім з ним сторожую,
Сонечку всміхаюсь.

Ось така-то я Оленка,
Приклад для сестрички.
Вмію все робить швиденько,
Хоч ще й невеличка.


Рецензии