Мутанти

     (БАЙКА)


- Чому вода каламутна?
  Хто тут воду сколотив?
- Та он та шпана беспутня,
  Шалапут її привів.
  Поглушили тут всю рибу,
  У мішок її згребли
  І в гайочку в холодочку,
  Бачте, - ватру розвели.
  Будуть там варити юшку
  Ще й горілку пити,
  Та сп'яну патякати,
  Як свій край любити!

  Зняв з-за пліч єгерь рушницю:
- Ану, арештанти!
  Хто тут в річці воду мутить?
  Геть звідси, мутанти!


  березень, 2008 


Рецензии