Квiточка

Хоч ще маленька дівчинка,
Мов квіточка, зросла.
Зібрала в осінь сімя'чко
І взимку зберегла.

А лиш мороз розвіявся
І вітром, і теплом –
Посіяла знов квіточку,
Весною під вікном.

В пелюстках несла літечка,
Торкалася сердець.
Тендітна моя квіточка,
Мигтить, мов прапорець.


Рецензии