Бандера и Богдан Сташинский

Я Бандера, і цім все сказано
В мене зеленкою на лобі намазано,
Всіх з того світу вітаю,
Міцно я укрів за петлі тримаю

Я казав - Україна Мати,
За неї легко життя вітдати
Я казав ніде правди діти
За неї легко убити.

На кожного Бандеру найдеться Богдан-
Закричав не бреши іроде, і взяв наган
Я Українець, а ти байстрюк
Зараз тобі приде каюк

Бандера призвище дурацьке
Не православне воно, не козацьке
Досить слухати різних придурків
мадьяр, молдован чи турків.


Рецензии
Не обижайте молдаван.

Виктор Королёв   25.11.2010 19:58     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.