***

       * * *
Світ без тебе –
неначе гасне...
Я знову страждаю
в житті
Моє  перебування
на Землі –
Сумне, не ясне
Змінитись можу,
але тільки не в собі...
Чужі краї... чужі
шляхи...
Змінитись можу... я
лише в тобі....


Рецензии