ди вперед кр зь терни до з рок...

Біль не втамує спрага, їй нічого,
Вона – німа, не чує гірких сліз.
Ота пітьма не принесе нового,
Скоріш пливи, іди вперед навскіс.

Не обертайся, там – тьмяна безодня,
Лише на згадку залиши в душі.
Вогонь кохання, мрій – та не сьогодні,
Біжи від пекла до води мерщій.

Чужа луна здається лиш примара,
Не зупиняйся, рухайсь до мети.
Та здоганяє сіро-чорна хмара,
На все спроможна ти, не стій – іди!

Нехай болить, та скоро вже минеться,
Я чую присмак радості і світ,
Ота пітьма, що чорною здається
Не варта ні мізинця твоїх літ.


Рецензии