Батьки

Спить немовля, на вікні тліє свічка....
Мати колиску гойдає рукою,
Пісенька лине, неначе шум річки,
Мама з тобою, мама з тобою…
Ніжно на руки тебе підіймає,
Пестить, голубить – ну звісно, кровинка….
А час непомітно летить, пробігає,
І декілька років – неначе хвилинка.
Та лише з роками дитя зрозуміє,
Наскільки важлива батьківська турбота,
Без неї прожити не кожен зуміє
Без неї прожити – найтяжча робота!
Мені дуже жаль тих у кого немає
Ні мами ні тата, ні їхньої ласки
Та більшість із нас їх зненацька втрачає -
Бо ж доля розставила нам в житті пастки.


Рецензии