Подвиг народу

Народе! Ти - могутня сила!
Що здатна змінювати світ,
Тебе злі війни не згасили,
Ти пережив чимало бід…

І сам той факт, що ти існуєш,
Не прихилився під ярмо,
Доводить те, що ти цінуєш
Життя, таким як є воно.

Тебе вбивали, катували,
Хотіли підпорядкувать собі,
Та наші люди не стихали
І не програли в боротьбі.

Тепер живемо незалежно,
Завдячуємо цим усім,
Хто за любов свою безмежну
До України спопелів…

Хто йшов свідомо в поле бою
І знав, що віддає життя…
Та залишав він за собою
Віру в щасливе майбуття.

Ми маємо узяти приклад
Із тих людей, хто вмер за нас,
Про них потрібно говорити
не раз на рік у певний час…

Їх подвиг оцінити важко,
Це буде складно для усіх,
Адже та міра – неосяжна,
Як і для нас, так і для їх.


Рецензии
Мені сподобалося. Жваво і яскраво. Чимось схоже на Тичину.
Добра й щастя!

Владимир Басов   27.04.2009 14:08     Заявить о нарушении
Дуже дякую!
Вам також щастя та миру =)
Заходьте ще ))

Виктория Радченко   27.04.2009 17:31   Заявить о нарушении