Украинский колорит

ПІСНЯ УКРАЇНКИ.(Придніпровського Регіону)

Як зійду на гору, подивлюсь навкруги
Там Дніпро широкий, там зелені луги
Там під небом синім золотиться нива
косарі веселі, пьють холодне пиво.

Вже за обрій сонце стомлене сідае
Дівчина вродлива квіточки збирае -
квіточки збирае, і в вінок вплітае
і чудову пісню радісно співае..

і луна та пісня,срібний голосочок
понад Україной,наче той дзвіночок!

А про що та пісня? Розповім вам друзі
Якщо приде лихо, серце буде в тузі,
а в душі негода, і лютують зими
заспівайте тихо, як рукою зниме.

                Пісня.
Я піду в садочок
і сплету віночок,
В мене сині очі
голос як дзвіночок

В небо подивлюся
Бога привітаю
тихо помолюся
пісню заспіваю...

Я віру православну не зраджу
Не буду здійснювать в Мекку ХАДЖУ
Не зустрінете мене в борделі
Не в Римі, не в Нью-Йорке, не в Брюсселі

Словяни повинні жити разом
Не буде проблем з газом,
Будем вареники запивати квасом
Ця дружба випробована часом.

Люблю як пахнють рута й мята
над житнім полем, чисте небо
нехочу я чути про НАТО
воно мені зовсім не треба.

_________________________________________

Пісня Українки з БАНДЕРШТАТА.

На сопілці я заграю,
коломийкі заспіваю
про красу гаїв зелених,
про гуцульскіх шмар веселих

Хто наш батько ми не знаем,
Україна мати,
ми Тернопільські дівчата
любим погуляти

Я бандерівка Марічка
в русих косах - жовта стрічка,
якщо завтра вступим в НАТО
буду цьому дуже рада

Лвівськая пані по парку гуляла
пьять хуліганів на неї напало,
пьяний бандюга на пані лягае,
"Люблю Україну" нещасна співае.


Рецензии