Балада про свиню

Свиня себе нам всю вітдає,
на плаву економіку тримає,
про собак вірши є,
а про свиней чомусь немає.

Про Україну Сталін дбав,
Шість областей їй приєднав,
но люди добро забувають швидко,
як це по свиньські, підло і бридко.

А що Бандера для України зробив?
як свиня тільки їв і пив,
чортів на папері малював,
лежав тунеядець, і в стелю плював.

В мене українська тонка натура,
пацюк то наша віра і культура,
Треба храм свині у Київі створити,
і Бога там о здравії молити.

Для мене чути як візжить свиня,
приємніше ніж пісня соловья,
це красота, романтика, гармонія,
і на фіг нам потрібна філармонія?


Рецензии
Вчера возвращался с работы и муза нашептала: "Мечтаем жить ,как в Европе, а гляньте под ноги себе, окурков и мусора сколько, жить привыкли в дерьме...." И про словесный мусор и про моральный... Будет наподобие вашего, но осовременено , если получится. Но вы меня вдохновили написать.


Виктор Королёв   25.11.2010 20:18     Заявить о нарушении