В дстань

Не забувай мене ніколи,
І пам’ятай мене завжди,
Будуй мости крізь частоколи,
Будемо разом тільки ми.

І кожну мить я пам’ятаю
І дотик сонця, шум дощу…
Коли заплющиш свої очі,
Відчуєш як тебе люблю….

І серце сповнене тобою,
В моїх очах вогонь горить..
Голос відіб’ється луною
І на щоці роса блищить…

Куди б не йшла, де не була б я,
Один лиш ти в моїй душі,
В дощі лиш сум ти мій відчуєш,
Де б не була я – вся твоя….


Рецензии