Пiсня метеликiв

Приємні, ніжні, лагідні
У сонця промінці.
Весна прийшла і теплі дні
Принесла у руці.
Розсипала яскравий цвіт
На рідний наш лужок.
Метеликів веселий рід
Заводить свій танок.
Із квіточки на квіточку
З листочка на листок
Кружляєм у повітрі ми
І ожива лужок.
Так щедро розмальовані
Ми барвами весни.
І світять теплі промені,
І пестять нас вони.
Чарівні візеруночки
На крильцях виграють,
Немов живі малюночки
Таночок свій ведуть.


Рецензии