Дiд Тарас

Виліз спати на солому дід Тарас.
Біля себе у відрі поставив квас.
Завтра з ранку завітає злий бодун.
Ну а поки в животі бурчить "свистун".
Задристав труси,штани і нові боти.
Бо бухає,ідіот,уже з суботи.
Заливає у мордяку що попало.
По мордяці вже не мало перепало.
Він у трансі, ціль шукає не відому.
Може, просто, він собі знімає втому?. . .


Рецензии